Parkering och parkeringsbevis

20220408
Parkeringskort delades ut förra helgen i brevlådan till er som har en parkeringsplats. Samma parkering som ni hade förra året gäller såvida ni inte fått ett förslag på annan plats.

I en del brevlådor fanns mycket post, där lades ingen p-kort.

Har ni möjlighet att komma till föreningshuset på långfredagen, den 10/4 mellan kl 10-11, så kan ni hämta ert p-kort.

Ni som önskar extra p-kort är också välkomna då. Extra p-kort kostar 50kr/st.

Skulle det vara en omöjlig tid, kontakta oss så löser vi det på annat sätt.

(Kontaktuppgifter finns på hemsidan under styrelse och kontakt)._________________________________________________________________________________________________________
Bestämmelser för Parkering inom Elinelunds Koloniområde.

Alla markerade parkeringar inom ELMO-s område är förhyrda för kolonister året om. Parkering på ej markerad plats är ej tillåten.

Tiden 15 april till 15 september kan kolonist få tillgång till förhyrd plats genom tillstånd från resp. förening och betala 300 kr per säsong. All annan tid är det tillåtet för kolonist att parkera på markerad plats. Extra p-bevis kan köpas för 50 kr.

Utlämnat parkeringsbevis gäller hela året och ska finns synligt i framrutan.

Tiden 16 september till 14 april är det tillåtet för kolonist att fritt nyttja markerade platser runt Ladan samt innanför bommarna (vintergrindnyckel krävs) förutsatt att giltigt parkeringsbevis finns.

P-platserna vid Elinelunds Föreningshus är reserverade för gäster till Elinelunds Föreningshus. Överträdelse kommer att beivras. Särskilt P-bevis krävs.

Det är förbjuden parkering längs trädallén på Elinelundsvägen.

Ej behöriga fordon (inkl. avställda fordon och fordon utan giltigt P-bevis) kommer att anmälas till P-Malmö för borttransport.

Husbilar är ej tillåtet att parkera på de vanliga parkeringarna. Särskilda platser finns att hyra (turordning tillämpas). Kontakta parkeringsansvarig i styrelsen om du önskar hyra/ställa dig i kö för en husbilsplats (kontaktuppgifter finns under rubriken Om oss och sen styrelse och kontakt här på hemsidan).

Varje medlem ska hålla sin parkeringsplats ogräsfri.

Köhantering
Kolonist som är intresserad av att hyra parkering kontaktar styrelsens parkeringsansvarig.
Vid försäljning av stuga medföljer inte parkeringsplats. Då man köper koloni hamnar man sist i kön dvs vid Ladan. Kolonist kan genom anmälan till parkeringsansvarig i styrelsen stå på kö till plats närmare stugan. Kriterium för upp-flyttning i kötid är köpedatum.