Midsommar

Midsommar 2019

I år anordnar Mossägen midsommarfirandet.

Midsommarafton
Redan klockan 9 på Midsommaraftons morgon börjar vi klä midsommarstången. Kom gärna ner till festplatsen och hjälp till att göra majstången fin. Efteråt bjuder föreningen på en liten matbit.

Det eminenta bandet GladPack spelar upp till dans mellan kl. 20-01 medan chokladhjul, lottstånd m.m. är öppet. Tag gärna med kontanter och var snäll och se efter att ni tagit med er både koftan och avfallet när ni vandrar hemåt i den ljusa natten. Vi har ingen städpatrull utan alla medlemmar hjälps åt att hålla rent för allas gemensamma trevnad.

Midsommardagen
Vi samlas vid Mossängens föreningshus kl. 14 och går gemensamt ner till festplatsen med musikanter i täten. Vid festplatsen blir det traditionell ringdans runt midsommarstången, korvgrillning och försäljning av lotter. Glöm inte köpa godisbiljett i förväg för att kunna få en godispåse. Om det behövs, är vi djupt tacksamma om så många som möjligt vill hjälpa till att städa upp efter att vi avslutat tillställningen.

Godisbiljettförsäljning till midsommardagen
Kom och köp din biljett för 20 kr till barn, barnbarn eller andra godis-sugna. Vi säljer biljetterna på föreningens ordinarie öppettid kl 18-19 tisdagarna den 4, 11 och 18 juni i Mossängens föreningshus. Godisbiljetter säljs under loppisen vid festplatsen den 16 juni kl 10-13.

Varmt välkomna!!!!!                       /Mossängens styrelse