Aktiviteter

1 april /Öppnar vi koloniområdet.
3 april /Vattenpåslagning kl. 10.
26 april /Frivilliga kolonister träffas för att arbeta.
1 maj /Lyrans manskör sjunger in våren. kl.10.30 dansbanan.

14 maj/ Prova på Boule. Kl 13.00 Boulebanan vid gästparkeringen.
18 juni /Loppis.

22 juni/ Sommarscen på lekplatsen
23 juni /Midsommarafton. Vi träffas kl 9 på dansbanan för att tillsammans klä majstången. Ta med dig egna blommor och blad! när vi är klara bjuder vi på fika.
24 /Midsommardagen träffas vi på Mossängens lekplats och går i takten till musiken mot dansbanan för at dansa runt majstången. Godisbiljetter behövs!

4 juli/Knatteknatet klockan 19

6 juli/Underhållningskväll, ELMO.

13 juli/Underhållningskväll, ELMO.

2 augusti/Sommarscen på lekplatsen

3 augusti/Underhållningskväll, ELMO.

6 augusti /Loppis

10 augusti/Underhållningskväll, ELMO.

Programmet Sommarscen, Midsommar och Kulturkvällar se nedan

 

 

 

midsommar

Midsommarafton

På förmiddagen

På midsommarafton klockan 09.00 samlas vi på dansplatsen och klär stången tillsammans. Ta gärna med egna blommor och grönt! när stången är uppe bjuder vi på fika.

Kvällsunderhållning

20.00-01.00 spelar Gladpack upp till dans
Försäljning av lotterier. Ta med kontanter!

 

Midsommardagen

14.00  marscherar vi tillsammans från Mossängens lekplats till festplatsen med musikanter i täten. Efter att vi dansat alla traditionella danserna delas godispåsarna ut till alla barn med godisbiljett. Chokladhjulet öppet!

Köp godisbiljetterna för 15 kronor i Mossängens föreningshus  Tisdagar 6, 13, 20 juni kl 18-19 och även söndagen den 18 juni i caféet på Loppisen , klockan 10-13

 

SOMMARSCEN

den 22 juni och den 2 augusti

Gräs

Gräs med Claire Parsons Co i samarbete med Marionetteatern

Scenen ar täckt av gräs och en halv bil är på väg in. Två rödhåriga figurer och en fikasugen granne dyker upp. Så plötsligt jonglerar regnet under ett moln och tussar blir till tankebubblor. I gräset kan nämligen allting hända. Föreställningen Gräs ar skapad i ett samarbete mellan Claire Parsons Co och Marionetteatern. På Sommarscen spelas den för första gången utomhus – på riktigt gräs! Från 4 år.

Tor 22 juni kl 10 Elinelunds sommarstad

Sångtävlingen med Teater JaLaDa

På prinsessans önskan utannonseras ”Den internationella sångtävlingen”. Regeln är lätt, sångerna ska vara nya och ingen ska ha hört dem förut. Priset är tungt, sångens vikt i guld. Prinsessan har dock en alldeles särskild förmåga, att memorera alla sånger hon hört. Så det blir ingen lätt uppgift for sångarna. Följ med på ett lekfullt sagoäventyr där vi sjunger barnsanger från världens alla horn. Från 1 år.

Ons 2 aug kl 10 Elinelunds sommarstad

 

Underhållningsprogram 2017