VÄLKOMMEN TILL KOLONISÄSONGEN 2021

Här vill vi i styrelsen dela VIKTIG och matnyttig information till er.   

Först den viktiga infon: Den gäller DIN vattenledning! Februari månad bjöd på vackra, kalla vinterdagar. Det kan innebära att vattenledningen eller anordningar på den tagit skada och frusit sönder. För att undvika otrevliga vattenskador och onödiga kostnader är det av vikt att du är på plats när vattnet släpps på den 1 april!!

Om du har frågor eller funderingar kring detta– tveka inte att   kontakta någon av oss i styrelsen. Namn, mailadress och telefonnummer finns på hemsida och anslagstavlor.

Så till en NYHET inför 2021. – Vi kommer att lansera en Facebooksida för att styrelsen snabbt ska kunna nå ut till er kolonister med information av olika slag. Sidan är under uppbyggnad och mer info kommer framöver.

Vi vill PÅMINNA dig – om du inte har ritningar över din VA-installation, så kontakta styrelsen. Har en ritning lämnats till styrelsen i samband med installation, kan du få en kopia på den. Finns det ingen ritning, måste Du rita in ledningarnas läge på ett underlag. Underlaget kan du också få genom att kontakta styrelsen.

Till slut; Uppdatera dig inför årets säsong på Elinelunds Sommarstads hemsida. Det är HÄR du hittar information om det mesta du behöver veta inför kolonisäsongen. Saknar du något? Kontakta styrelsen, så åtgärdar vi.

Trevlig sommar önskar styrelsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s