Årlig besiktning

Den årliga besiktningen görs på uppdrag av Fastighetskontoret och syftar till att kontrollera att stugägare följer de förutsättningar som ges i arrendeavtal, stadgar och beslutade ordningsföreskrifter. Besiktningen utförs av Hans Nilsson (ordf) och Lars Elmgren (v ordf) och kommer att genomföras under juli/augusti. Denna gång kommer vi att beträda tomten och göra en okulärbesiktning av tomt och stugans utsida med speciellt intresse på VVS-frågor. Varje stuga får ett protokoll över vad som behöver åtgärdas samt när det ska vara åtgärdat.

Protokoll besiktning av tomt och stuga 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s