Uppdatering gällande Wifi

elinelund           mossangen

Wifi till alla stugägare på Elinelund och Mossängen !

Vår gemensamma satsning på Wi-Fi fortskrider och kommer att bli klar för drift, om alla leveranser av teknik kommer i tid, lagom till midsommar. Ingående ledning och antennstolparna är på plats och skall kompletteras med basstationer innan signalen sänds ut. Då ovanstående är klart är systemet ”i luften” dvs det finns en Wi-fi -signal att hämta hem.

De 80 första mottagarantennerna (40 per förening i beställningsordning) levereras denna vecka och lämnas ut efter fullgjord betalning. Installationen är tämligen enkel (manual bifogas) – man riktar antennen mot bästa synliga basstation och sedan han man tillgång till Wifi !!

Vi har totalt drygt 200 beställningar varav 80 levererats. Övriga 120 är beställda och vi återkommer med leveransbesked inom kort.

Vi återkommer inom kort med ny information på hemsidan om t.ex. exakt tidpunkt för driftstart, leveransplan för nya beställningar och inloggning till våra fria områden.

Vi närmar oss snabbt målet och uppmaningen till de 80 första är – montera, rikta in och kontrollera (då systemet är igång) – det finns säkert ”barnsjukdomar” som vi löser innan resten installerar.

Eineliund       Lars Elmgren 073-820 77 96

Hans Nilsson 073-348 32 52

Mossängen  Anders Lagerholm 070-602 69 70

Sune Malmgren 076-830 09 19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s