Sommarscen 2017

Se hela programmet för Sommarscen Malmö på www.sommarscen.se

Sommarscen Malmö i Elinelunds sommarstad 2017

Detta bildspel kräver JavaScript.

Gräs med Claire Parsons Co i samarbete med Marionetteatern

Scenen ar täckt av gräs och en halv bil är på väg in. Två rödhåriga figurer och en fikasugen granne dyker upp. Så plötsligt jonglerar regnet under ett moln och tussar blir till tankebubblor. I gräset kan nämligen allting hända. Föreställningen Gräs ar skapad i ett samarbete mellan Claire Parsons Co och Marionetteatern. På Sommarscen spelas den för första gången utomhus – på riktigt gräs! Från 4 år.

Tor 22 juni kl 10 Elinelunds sommarstad

Sångtävlingen med Teater JaLaDa

På prinsessans önskan utannonseras ”Den internationella sångtävlingen”. Regeln är lätt, sångerna ska vara nya och ingen ska ha hört dem förut. Priset är tungt, sångens vikt i guld. Prinsessan har dock en alldeles särskild förmåga, att memorera alla sånger hon hört. Så det blir ingen lätt uppgift for sångarna. Följ med på ett lekfullt sagoäventyr där vi sjunger barnsanger från världens alla horn. Från 1 år.

Ons 2 aug kl 10 Elinelunds sommarstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s