Kurser i fermentering

Tack Jenny ”surtanten” för en mycket trevlig kurs. Alla var rörande överens om at det var kul, spännande, nyttigt och att du var sååå kunnig, tack!

Nu kan du anmäla dig till en eller två av våra kommande spännande kurser.

Näst ut är kurs nummer 2 med  ”surtanten” Jenny Neikell som delar med sig av sina kunskaper.

Varje kurs kostar 350 kr per deltagare. Det är först till kvar som gäller! anmäl er till silvanaco@hotmail.com

Läs mer under fliken ”Aktiviteter och kurser——kursersurtantens

Kurs 1. Mjölsyrning av grönsaker. Tisdagen den 18 april 17.30-20.30

Mjölksyrade grönsaker är krispigt, gott och nyttigt och ett perfekt sätt att ta tillvara egen skörd. Under denna 3-timmars kurs i mjölksyrning av grönsaker fokuserar vi på vad som händer under processen så att du kan känna dig trygg i att syra på egen hand.

350 kr. per deltagare, max 15 deltagare

Kurs 2. Fermentering drycker. Tisdagen  2 maj kl 17.30-20.30

Alkoholfria drycker blir allt mer populära och under denna 3-timmars kurs får du lära dig fermentera drycker som kan smaksättas med trädgårdens frukter och bär, t ex kvass och kombucha.

350 kr. per deltagare, max 15 deltagare.

Ni kan läsa mer om alla våra kommande kurser under fliken ”Aktiviteter- kurser” och om dessa kurser på surtantens hemsida här

One thought on “Kurser i fermentering

  1. Agneta Hansson 7 maj, 2017 / 06:59

    Det var en mycket trevlig kurs, synd bara att inte fler kollonister tog tillfället i akt att prova på

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s